Menu
Categories
Tüdőszűrés Kótaj Községben
január 8, 2016 Események

Tüdőszűrés Kótaj Községben

Ez úton hívjuk fel a tisztelt lakosság figyelmét, hogy Kótaj Községben hamarosan kihelyezett szűrővizsgálat (tüdőszűrés) lesz elérhető.

A szűrés helye: Faluház (Kótaj, Hunyadi u. 10.) A szűrés időpontja: 2016.02.08.- tól 2016.02.10.- ig, mely napokon 08.00 és 12.00 óra között várják a szűrésre érkezőket.

A vizsgálathoz szükséges iratok: – legutóbbi szűrőlap – betegbiztosítási kártya – személyi igazolvány és lakcímkártya 40 éves kor felett a szűrővizsgálat ajánlott, melyet évente egy alkalommal az OEP finanszíroz, így a páciens számára ingyenes. A 18-40 éves kor között a szűrés térítés ellenében végezhető el, mely jelenleg 1700 Ft (ehhez postai csekket a szűrőcsoportnál biztosítanak, melyet a szűrés napján kell befizetni).

Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a szűrésen, használják ki, hogy a vizsgálat helyben történik.

Tegyenek egészségük érdekében, hiszen a szűrés által a tbc-s, daganatos és egyéb mellkasi kórállapotok jelentős része időben felfedezhető!

Comments are closed
*